Szabó Zsófi tejfölszőkére festette a szemöldökét

2023. február 17.
Egy fotózás kedvéért festette be szinte láthatatlanra a szemöldökét a televíziós személyiség. És meglepően jól áll neki a láthatatlan szemöldök!
szabo-zsofi-youtube

Szabó Zsófi számtalan fotózáson részt vett már és imád öltözködni is. Tejfölszőkére azonban talán még nem volt soha festve a szemöldöke egy fotó kedvéért sem. Most ez megváltozott, ugyanis modellt állt Bognár Boglárka fotósnak, a koncepció szerint pedig Zsófinak az eredeti szemöldökétől is meg kellett szabadulnia. A sztár haját és szemöldökélet Haller János készítette, a végeredmény pedig csodaszép, letisztult fotósorozat lett. (A fotókat Szabó Zsófi Insta-oldalán vagy IDE kattintva lehet megnézni.)

A kommentszekcióban bőven borzolta a kedélyeket Zsófi szemöldöke, volt, aki azt írta, felismerhetetlen így a sztár vagy hogy egyenesen ijesztő szemöldök nélkül.  

A szemöldöktrendek világa egyébként az elmúlt időben változóban van. A dús, karakteres laminált szemöldököket lassacskán felváltják megint a retró, vékonyra szedett formák és az arcszínnel megegyezőre szőkített stílusok is.