Liptai Claudia hófehér bikiniben mutatta meg bomba alakját

2023. augusztus 08.
Az 50 éves műsorvezető horvátországi nyaraláson pihent, ahol nemcsak a tenger kékje, de hófehér bikinije is csodásan állt neki!
Liptai Claudia

Liptai Claudia láthatólag nagyon élvezi a nyarat, és ez kifejezetten jól áll neki! A dögös műsorvezető – aki nemrégiben ünnepelte 50. születésnapját – Horvátországba indult nyaralásra, amiről szerencsére néhány képet is megosztott Instagram-oldalán. A legfrissebb fotón Liptai Claudia egy hajó fedélzetén pózol a viharosnak tűnő tengerrel a háttérben, és ha az időjárás nem is, az ő alakja egyértelműen tökéletes. A tévés egy hófehér, félvállas bikinit visel, amit felül látványos rózsaapplikációk díszítenek. A jól megválasztott darab nemcsak Claudia csinos idomait, de napbarnított bőrét is kiemeli – ITT lehet megnézni a képeket.

Nem is csoda, hogy a kommentelők is egy emberként lelkesednek a fotókért – sokan kiemelték, mennyire csinos és fiatalos Liptai Claudia, míg mások egyenesen úgy fogalmaztak, hogy huszonéves fiatal lánynak nézték a műsorvezetőt. Annyi biztos, hogy a nyaralás öröme csak úgy sugárzik Claudiából, aki láthatólag nagyon jól érezte magát a kiruccanáson.

Fotó: Marie Claire Archív