Liptai Claudia férje és kisfia cuki ikreknek öltöztek

2023. július 14.
Liptai Claudia jó ideje Horvátországban forgat, de most megérkezett hozzá végre a családja néhány tagja is egy kis kikapcsolódásra.
Liptai Claudia

Liptai Claudia pár hete Dubrovnikban forgatja legújabb műsorát, melynek címe Szingli vagy svindli?. A forgatás miatt a színésznő jó ideje Horvátországból posztol szebbnél szebb képeket, de azért azt is mindig kifejezi, hogy hiányzik neki a családja, épp ezért érhetett meg egy fotót, hogy a „férfiak” végre megérkeztek hozzá. A képen Claudia férje, Pataki Ádám, és közös kisfiuk, Marci láthatóak, akik a férfiasság és az összetartozás jegyében össze is öltöztek. A fiúkról készült nagyon aranyos képet ITT tudod megnézni! Nemrég Claudia férje osztott meg egy közös képet hármójukról, ami Marci ovis ballagásán készült.

Claudia elmesélte, hogy korábban már beugrottak hozzá a barátnői is, már csak lányát, Pankát hiányolja, akivel viszont egy másik, barátokkal szervezett nyaraláson fognak majd tudni együtt kikapcsolódni. A Szingli vagy svindli? című műsor egy párkereső reality, amit ősszel fognak majd bemutatni. A reality alapfelállása szerint 1 lány és 10 fiú költöznek egy mesés tengerparti villába, de a srácok közül többen nem szinglik valójában, a lánynak pedig ki kell derítenie, kik azok, akik csak előadják az egyedülállót, és kik azok, akik tényleg a kegyeiért küzdenek, és többek között ebben a feladatban lesz segítségére majd Claudia, a játék műsorvezetője.

Forrás: Instagram     Fotó: Centrál Archívum