Így élvezik az olasz dolce vitát Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikrei

2023. augusztus 10.
Borbély Alexandra és Nagy Ervin egy nagyobb társasággal indult olaszországi nyaralásra, ahová természetesen az ikrek, Elza és Franciska is velük tartottak. Nagyon úgy néz ki, hogy a kicsik is érzik a dolce vita életérzést!
Borbély Alexandra néhány éve vendégeskedett a Pura Poesia című irodalmi műsorunkban.

Úgy tűnik, Borbély Alexandra és Nagy Ervin számára még nem ért véget a nyár: a színésznő Instagram-oldalának tanúsága szerint a sztárpár egy nagyobb társasággal, többek között Péterfy Gergellyel és Péterfy-Novák Évával együtt indult olaszországi nyaralásra. Az ikrek, Elza és Franciska – akik nem is olyan régen egy szegedi kiruccanásra is elkísérték szüleiket – természetesen szintén velük tartottak, és láthatólag nagyon is élvezik az olaszos dolce vita életérzést.

Borbély Alexandra képein megmutatja meseszép toszkán hangulatú szállásukat, egy-két jellegzetes olasz falatot és persze a lányokat is, akik egy szál pelenkában élvezik az olasz napsütést. A bájos képeket ITT lehet megnézni.

Bár az ikrek arcát még mindig viszonylag ritkán mutatja meg, szerencsére Borbély Alexandra egyre több bepillantást enged a család életébe, és néha még egészen intim pillanatokat is megoszt – például amikor vidéki fellépése után Nagy Ervin újra magához ölelte a lányait. 

Fotó: Marie Claire Archív