Fiával készül szülinapjára a súlyos fertőzésen átesett Madonna – így néz ki most

2023. augusztus 10.
Úgy tűnik, súlyos fertőzése után rendeződött Madonna állapota, és talán már egy bulira is készen áll: fiával karöltve indult utazásra, épp 65. szülinapja előtt.
Madonna a Grammy-átadón.

Ahogyan mi is megírtuk, június végén egy bakteriális fertőzés miatt kórházba került Madonna – a fertőzés olyan súlyosra fordult, hogy végül intenzív osztályon kellett ápolni a popdívát. Bár néhány nap múlva hazaengedték az énekesnőt, sokan továbbra is aggódtak az állapotáért, ugyanis még július elején is arról beszéltek, hogy Madonna nem tud kikelni az ágyból, folyamatosan hánynia kell és borzasztóan le van gyengülve.

Most néhány héttel később úgy tűnik, az énekesnő nemcsak jobban van, de már a bulizásra is készen áll! Madonnát 17 éves fiával, David Bandával látták elhagyni a várost a New York-i JFK repülőtéren – feltehetőleg azért, hogy elutazzanak megünnepelni a popsztár 65. születésnapját, ami augusztus 16-án lesz. A képeken Madonna egy királykék pulcsit, nagy napszemüveget és egy „spiritually hungry” feliratú baseball sapkát visel, fia pedig óvó mozdulattal átkarolja őt és eltakarja arcát a kíváncsi szemek elől.

Egyelőre nem tudni, hogy Madonna pontosan hová utazik és mit tervez születésnapjára, de a képek alapján egyértelműen úgy tűnik, hogy visszanyerte korábbi formáját. A fotókat ITT lehet megnézni.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images