Erős Antónia 14 éves fia óriásit koncertezett a Sziget Fesztiválon

2023. augusztus 21.
Még alig 14 éves, de már angolul köszöntötte a rajongókat és fergeteges hangulatot csinált az ország legnagyobb zenei fesztiválján Erős Antónia fia, Matyi. 

Telt házas koncertet adott a Sziget Fesztiválon Erős Antónia fiának zenekara, a Street Sixteen. A zenekarban Matyi mellett játszik például Czutor Zoli fia, Czutor Simon Zsigmond is. 

„Szerintem minden szülő nagyon büszke, ha azt látja, hogy a gyereke nagyon-nagyon elhivatott, szereti, amit csinál, és még jó is benne. Azt látom, hogy egy ajándék az élettől, hogy ez a három fiú találkozott. Ha látjátok, hogy egy karaván mozog a fiúk mögött, az a három család karavánja, időnként még barátok is. Mi vagyunk a roadok, a sajtósok, a mörcsök, minden, ami egy zenekar körül létezik. Mindenki mindent beletesz, amit csak tud, hiszen még gyerekek, nagyon sok segítségre van szükségük” – mesélte Erős Antónia az RTL-nek fia második Sziget-koncertje kapcsán. 

 

Erős Antónia menő képválogatást osztott meg a követőivel az Instagramon a fia szigetes koncertjéről, amiben nemcsak a koncert néhány fergeteges pillanatába hallgathatunk bele, de a fotókról az is nyilvánvaló, hogy a tévés személyiség hihetetlenül büszke fiára, aki fiatal kora ellenére már a legnagyobbakkal egy fesztiválon mutathatja meg zenei tudását. 

Kiemelt fotó: Central-archívum