Madonna bemutatta 29 éves szerelmét a 23 éves fiának

2023. augusztus 21.
„Nagyszerű életben lenni” – mondta az énekesnő, akinek végre volt alkalma bemutatni bokszoló szerelmét a legidősebb fiának.
Madonna piros ruhában

A 65. születésnapját ünneplő énekesnő, aki filter nélküli fotón tűnt fel a napokban, végre bemutatta szerelmét az idősebbik fiának.

A Daily Mail beszámolója szerint Madonna a hétvégét Lisszabonban töltötte, ahol nemcsak a szülinapját ünnepelte meg, hanem végre bemutatta 29 éves bokszoló párját a 23 éves fiának, Rocco Ritchie-nek.

Minden gyereke ott volt Madonna buliján

Rocco az énekesnő legidősebb fia, akinek édesapja a filmrendező Guy Ritchie. A családi ünnepségen egyébként nemcsak ő, hanem Madonna összes gyereke ott volt. A 26 éves lánya, Lourdes, a 17 éves David, a 17 éves Mercy James, a 10 éves Stella és a szintén 10 esztendős Estere is az énekesnővel ünnepelt.

Madonna, aki júniusban súlyos bakteriális fertőzéssel került kórházba, 2023 elején kezdett randevúzni a 29 éves Joshua Popper bokszolóval, aki az énekesnő David nevű fiának az edzője. 

Madonna és gyerekei

Madonna a gyerekeivel és Joshua Popperrel (Fotó: Instagram)

Az énekesnő egy videót is megosztott a születésnapi bulijáról, amit így összegzett. „Nagyszerű életben lenni… és csodálatos, hogy felvehettem a tánccipőmet, és megünnepelhettem a születésnapomat! Annyira hálás vagyok. Köszönöm Lisszabonnak és mindenkinek, aki ezt lehetővé tette!”

Kiemelt fotó: Getty Images