Ilyen nagyra nőtt már Szabó Erika pocakja

2023. szeptember 03.
Szabó Erika áprilisban tudatta a hírt, hogy első kisbabáját várja. Most egy liftben készült selfie-vel mutatta meg, milyen nagyra nőtt már a pocakja.

Szabó Erika és párja 2020 nyarán házasodtak össze, és idén áprilisban már arról számolt be, hogy első gyermekével várandós. Hamarosan azt is a világ tudtára adta, hogy kisfiút hord a szíve alatt. A Barátok közt egykori színésznője egyáltalán nem izgulja túl a dolgokat, erről mesélt az nlc.hu-n nemrégiben. 

„Nincs még kész a babaszoba. Az a terv, hogy mivel októberre várható a baba érkezése, a nyarat még végigélvezzük, és majd csak utána rendezzük be. Fejben már kitaláltuk, hogyan néz majd ki, de a nagyobb bútorok beszerzése még hátravan. Szerintem bőven lesz időnk erre, nem izgulok azon, hogy problémát jelent majd. Sokan mondják, hogy a második trimeszter a legjobb, és ezt most már én is bátran állítom. Még sok energiám van, nem fáj a hátam, nem vizesedik a bokám. Remélem, ezek még egy ideig nem is jelentkeznek. Járok ter­hes­tor­ná­ra és előkészítőre, ahol megkapok minden szükséges információt a terhességgel kapcsolatban. Abban biztos vagyok, hogy nem szeretnék rástresszelni a szülésre, meg eltervezni, hogy pontosan mi hogyan lesz. Úgyis minden úgy lesz, ahogyan lennie kell. Úgy érzem, hogy mivel ez egy természetes folyamat, nem a tudatos énemre van szükségem, hanem az ösztöneimre” – mesélte Erika. 

Hogy a baba pontosan mikor érkezik, azt nem tudni, de az Instagramon megosztott fotón Erika hasa már hatalmas. A poszt alá annyit írt: #liftselfie #telikazidő #csakúgy

Fotó: Marie Claire-archívum