Címlapon mutatta meg kislányát Dér Heni

2023. szeptember 14.
Szüléséről és a babás hétköznapokról is mesélt Dér Heni énekesnő, aki a Best magazin címlapján mutatta meg két hónapos kislányát.
Dér Heni második gyermekét várja.

Tavaly év végén, a két ünnep között jelentette be Instagram-oldalán Dér Heni, hogy kisfia, Bendegúz hamarosan nagytestvér lesz, két hónappal ezelőtt pedig meg is született kislánya. Az énekesnő ugyan nem igazán mutatja meg a kicsit a közösségi médiában – leginkább csak a hordozóból kilógó lábacskákat vagy egy hajas kobakot láttunk eddig – most azonban címlapon fedte fel kislányát.

A Best magazinnak készített fotót alább lehet megnézni:

A címlapsztoriban Dér Heni a szüléséről is mesélt: elmondta, nagyon „hirtelen gyorsultak fel a dolgok”, és már a kocsiban is 4-5 perces fájásai voltak, amik a kórház bejáratához érve 2-3 percesre sűrűsödtek. Ahogyan az énekesnő fogalmaz, már „nagyban szült”, mire az orvos megérkezett hozzá. 

Dér Heni azt is hozzátette, már kezd beállni egy rendszer a négytagú családban, bár az első hetek „kőkemények voltak” és a messze élő nagyszülők segítségére sem igazán számíthattak. Ennek ellenére az énekesnő bevallotta, még egy harmadik babát is terveznek – bár akkor a korábbi tapasztalatok fényében igyekeznek majd valamivel előbb beérni a kórházba!