Csodás karácsonyi ajándékot kaptak Dér Heniék: az énekesnő újra babát vár

2022. december 27.
Igazi ünnepi bejelentéssel lepte meg rajongóit Dér Heni! Az énekesnő családja négy fősre bővül: a másfél éves Bendegúz ugyanis hamarosan kistestvért kap!

Dér Heniéknél garantáltan boldog volt a karácsony: az énekesnő kedden ugyanis nagy hírt jelentett be Instagram-oldalán. A fotón férjével és másfél éves kisfiúkkal, Bendegúzzal  láthatóak a karácsonyfa előtt: a boldog család talpig ünnepi ruhában nevet a kamerába.

der-heni-varandossag-baba-bejelentes-kistestver

Az Instagram-poszthoz Dér Heni az alábbiakat írta: Ki mit kapott karácsonykor??
A mi Jézuskánk úgy megáldott minket, hogy az ajándéka be sem fért a fa alá, egyenesen a szívünkbe (alá) költözött…” és hogy a sejtelmes szavakat megerősítse, kisbasbás emojikat is posztolt, illetve a hashtagek közé azt is kiírta, „négyenleszünk”. A várandósság egyelőre még alig látszik meg alakján, így nehéz megtippelni, hogy mikor érkezik Bendegúz kistesója, bár a hashtagek között az énekesnő azt sejteti, hogy „hamarosan” megszülethet a kisbaba. A képet ITT lehet megnézni.

Az biztos, hogy ennél ünnepibb bejelentéssel nem is lephették volna meg a rajongókat – innen is gratulálunk a hamarosan négy tagúra bővülő családnak!

Fotó: Marie Claire Archív

Olvass tovább!