Megan Fox hangja miatt áll a bál az interneten

2023. szeptember 22.
Megan Fox olyan terepen próbálta ki magát, ahol nem kellett a klasszikus értelemben színészkedni, de a teljesítménye nagyon nem jött be jó pár embernek.
Megan Fox elképesztően dögös a Sports Illustrated címlapján, ő mégsem szereti a saját testét

Megan Fox egészen új terepen próbálhatta ki magát, ugyanis egy számítógépes játék, a Mortal Kombat 1 egyik animált szereplőjének, Nitarának ő adta a hangját. A karakter egy vagány vámpír, aki tüzet okád, szárnya van és remekül harcol, és Fox nem csak a hangját kölcsönzi neki, de külsejükben is nagyon hasonlítanak. A játék készítői azt gondolhatták, hogy a Transformers szexi színésznője tökéletes választás lesz a szerepre, hiszen rengeteg férfi rajongója van, de csalódniuk kellett, ugyanis a gamerek teljesen kiakadtak Fox teljesítményét illetően. 

Legtöbbjük szerint a színésznő nem végzett jó munkát, a karakter hangja színtelen, élettelen, semmilyen egyediség és erő nincs benne. Volt, aki azt írta, „teljesen lejön, hogy csak azért jött, hogy felvegye a fizetést és ennyi”. Egy másik profi gamer azt írta Foxról a kritikájában: „olyan, mintha csak felolvasná, ami egy darab papírra le van írva neki. Szerintem egy rettenetes vérszívó vámpír démont játszol, nem árt, ha úgy is hangzol”. 

A Nitarát bemutató trailert Fox kommentárjaival együtt itt tudod megnézni:

Forrás: mirror.co.uk     Fotó: Getty Images