Megan Fox majdnem mindent megmutatott legújabb bikinis fotóján

2023. június 05.
A színésznő készen áll a forró nyárra: nem sokkal azután, hogy testképzavaráról beszélt, szexi fürdőruhás képet posztolt közösségi oldalán.
Megan Fox majdnem mindent megmutatott legújabb bikinis fotóján

Megan Fox tegnap durván felrobbantotta a netet: Instagramján osztott meg magáról egy szexi, bikinis képet. A Transformers színésznője az első fotón egy pánt nélküli, fekete kivágott fürdőruhában fekszik a kanapén, és mellékelt hozzá egy szelfit is, méghozzá egyenesen az óceán partjáról.

A 37 éves sztár a Tarot kártyákra utalva a következőt írta bejegyzéséhez: „Kelyhek Ásza + Csillag”. Az előbbi azt jelképezi, hogy csak meg kell tenni a tőlünk telhetőt, utóbbi pedig a belülről feltörő nyers erőt szimbolizálja.

Megan pár héttel azután osztotta meg a szexi fotót, hogy a Sports Illustrated Swimsuit 2023-as számának címlaplányaként pózolt. A magazinnak adott interjújában többek között arról is beszélt, hogy egész életében testképzavarral küzdött – erről korábban mi is írtunk.

„Soha nem úgy látom magam, ahogy mások látnak engem” – fogalmazott. „Soha nem volt olyan szakasza az életemnek, amikor szerettem volna a testem, soha, soha.”

Forrás: Eonline, Fotó: Getty Images