Madonna visszatért és jobban néz ki, mint valaha

2023. október 15.
Az énekesnő tegnap nyitotta várva várt koncertsorozatát, ahol fergeteges show-val örvendeztette meg a rajongókat. Madonna őszintén beszélt nehéz elmúlt évéről, de azt is megmutatta, hogy még mindig vitathatatlanul ő a pop királynője.
Madonna 3:2

Tegnap este a londoni O2 arénában elstartolt Madonna hat fellépésből álló koncertsorozata, ami a rajongók egyöntetű véleménye szerint óriási sikerrel zárult. Az énekesnő állítólag fergeteges kétórás show-val nyitotta meg a várva várt Celebration turnét, ahol őszintén beszélt az idei nehéz évéről is: „Nem gondoltam volna, hogy túlélem… És az orvosaim sem. Szóval amikor magamhoz tértem, az összes gyerekem ott ült körülöttem. (…) De az angyalok védelmeztek engem és a gyerekeim is ott voltak. És a gyerekeim mindig megmentenek engem” – mondta Lourdes-ra, Roccóra, Davidre, Mercyre, Stellára és Estere-re utalva, hozzátéve, hogy „az ő kedvükért élt túl”.

Madonna beszélt még a közel-keleti konfliktusról is, hangsúlyozva, hogy bár a helyzet iszonyatos és mindenki tehetetlennek érzi magát, nagyon is sokat tehetünk a világunkért egyéni tetteink által. De megosztott néhány intim történetet a nehéz, szegénységgel terhelt fiatalságából is, amikor állítólag csak azért randizott férfiakkal, hogy zuhanyozhasson a lakásukon.

A 65 éves énekesnő egyébként nagyszerűen nézett ki a koncerten: nem csak elképesztő energiáival, de fantasztikus fellépőruháival és dögös külsejével is elkápráztatta a rajongókat. Összességében Madonnának ismét sikerült bebizonyítania, hogy még mindig vitathatatlanul ő a pop királynője!

Alább mutatjuk a pazar képeket:

Forrás: People Fotó: Getty Images