Beckham állítólagos szeretője kiborult: szerinte a focista ködösít új filmjében

2023. október 24.
Óriásit megy a Netflixen a David Beckham életét bemutató dokusorozat, ami állítólag mindent elmesél a focista életéről – Rebecca Loos, a sztár állítólagos szeretője nem így látja.
David Beckham 10 legemlékezetesebb szettje

Úgy tűnik, mégsem tisztáz mindent a Netflixen futó Beckham-sorozat – legalábbis a sztárfocista egykori állítólagos szeretője, Rebecca Loos biztosan így érzi. Loos a DailyMailnek tálalt ki egy videóban, ahol elmondja, szerinte David Beckham erősen ködösít vele kapcsolatban és nem vállal felelősséget a történtekért. „Tudom, hogy azt mond, amit csak akar, és megértem azt is, hogy meg kell próbálnia megőrizni az imidzsét. De úgy csinál, mintha ő lenne az áldozat, miközben engem hazugnak állít be, mintha csak kitaláltam volna a dolgokat” – panaszkodik Loos.

Rebecca Loos még akkor ismerkedett meg a focistával, amikor David Beckham 2003-ban átkerült a Real Madridba és Spanyolországba költözött. Loos személyi asszisztensként került Beckham mellé, de alig pár hónap után menesztették – a nő ezután tálalt ki a brit médiának arról, hogy viszonya volt a játékossal, amit Beckham hivatalosan azóta sem ismert el. A most bemutatott sorozatban Victoria könnyek között mesélt a dologról, amit „életük legnehezebb időszakának” nevezett.

A dokusorozatra reagálva Loos egyébként azt is elmondta, igazságtalannak érzi, hogy úgy állítják be, mintha ő okozott volna szenvedést Victoriának, miközben mindez David Beckham döntése volt. A Loosszal készült teljes videót itt lehet megnézni:

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images