Íme David Beckham állítólagos szeretője, Rebecca Loos

2023. október 11.
A David és Victoria Beckham életéről szóló Netflix-dokumentumfilmben került elő ismét Rebecca neve.
Rebecca Loos

David Beckham és felesége, Victoria kapcsolata veszélyes vizekre került 2003-ban, amikor a focista a Manchester United csapatából átkerült a Real Madridba, így Spanyolországban kellett berendezkednie az új életre. Victoria ekkoriban még otthon volt Angliában két fiukkal, Brooklynnal és Romeóval, Beckham pedig megkapta maga mellé asszisztensnek Rebecca Loost, akit alig pár hónap munkaviszony után menesztettek a focista mellől. A nő ezek után kitálalt a brit médiának arról, hogy hónapok óta viszonya volt a brit játékossal, amit Beckham hivatalosan azóta sem ismert el. A most bemutatott sorozatban Victoria könnyek között mesélt a dologról, amit „életük legnehezebb időszakának” nevezett.

Mit lehet tudni Rebecca Loosról?

Modellként kezdte

Rebecca modellként tevékenykedett kezdetben, ezután lett Beckham személyi asszisztense. Leginkább reklámhirdetésekben szerepelt.

Rebecca Loos 2004-ben.

Rebecca Loos 2004-ben

Holland származású

Édesapja holland és svájci, anyukája pedig angol és spanyol származású, maga Rebecca pedig Madridban született. A sokszínű családi háttere miatt kiválóan beszél angolul, hollandul, spanyolul, franciául és norvégul is. 

A botrány után

Loos 2003-ban robbantotta a bombát a brit médiában, és azután is tartotta magát állításához, miszerint 4 hónapon keresztül viszonyt folytatott Beckhammel. Ma már házas nőként és édesanyaként azt nyilatkozta, hogy talán nem ennyire nyersen és hirtelen felindulásból kellett volna előállnia a történetével, de ma is helyes döntésnek gondolja, hogy őszinte volt.

Az egykori modell jógainstruktorként és masszázsterapeutaként dolgozik Norvégiában, ahol orvos férjével együtt nevelik két kisfiukat.

Forrás: people.com     Fotó: Getty Images