Shane Tusup szerelmes fotóval jelentette be eljegyzését

2023. november 02.
Shane Tusup és párja, a fitneszbajnok Nagy Viktória hivatalosan is összekötik életüket: csodaszép közös képükön az ominózus gyűrűt is megmutatták.
Shane Tusup

Nem olyan régen már kaphattunk egy kis ízelítőt belőle, hogy milyen lehet Shane Tusup és párja, Nagy Viktória Zoé esküvője – akkor egy magazinfotózás kedvéért bújtak a menyasszony és a vőlegény szerepébe – most viszont hamarosan a valódi nagy nap is elérkezhet majd.

A szerelmesek Instagramon jelentették be az eljegyzésüket – közös posztjukban elárulták, hogy a lánykérés a Citadellán, egy romantikus randi után történt, és még a csodaszép gyűrűt is megmutatták követőiknek. „Az együtt átélt utazások és tapasztalások után örömmel osztjuk meg; hatalmas boldogság, hogy megtaláltuk egymást, a lelki társunkat, akivel véglegesen összekötjük az életünket” – írták a szerelmesek a romantikus fotó mellé. 

Shane Tusup először 2022-ben tűnt fel először a fitnesz-bajnok Viktória Instagramján, de kezdetben még pusztán munkakapcsolat volt köztük. A közös munka során aztán átalakult a köztük lévő viszony, és már több mint egy éve boldog párkapcsolatban élnek.

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé szerencsére időről időre bepillantást engednek közös életükbe, így bízunk benne, hogy az esküvőről is láthatunk majd képeket!

Fotó: Marie Claire Archív