A kannibalizmussal vádolt Armie Hammer visszatért, és megvillantotta pucér felsőtestét

2023. november 06.
A színész hosszú hónapok után ismét bejelentkezett Instagramon, a bejegyzései azonban eddig vegyes fogadtatásban részesültek.
Armie-Hammer

Ahogy arról mi is beszámoltunk, 2021-ben robbant ki a botrány Armie Hammer körül: először csak bizarr kannibálszex-fantáziáira derült fény, aztán nemi erőszakkal is megvádolták. A Szólíts a neveden színésze az elmúlt két évben a nyilvánosságtól távol élte életét, miközben az ügyészség az ellene felhozott vádak kapcsán indított nyomozást. Idén nyáron végül lezárult a színész ügye, a hatóságok ugyanis nem találtak elég bizonyítékot a szexuális erőszakkal és kannibalizmussal megvádolt színész ellen.

Armie Hammer tehát megúszta a vádemelést, és most úgy tűnik, készen áll visszatérni a reflekorfénybe. A színész első lépésként újraindította Instagram-oldalát, ahová az elmúlt napokban két posztot is feltöltött. Előbb egy bizarr videóval jelentette be visszatérését, majd néhány órával ezelőtt egy tengerparti fotóval jelentkezett be Los Angelesből.

A színész a barátaival látható a képen, amint félmeztelenül pózol a parton. Hammer láthatóan jó hangulatban volt és felhőtlenül mosolygott a fotó készítése közben.

A szexuális zaklatással vádolt sztár megjelenése megosztotta az internet népét: míg a színész rajongói óriási örömmel köszöntötték kedvencüket, sokan korainak tartják Ammie Hammer visszatérését.

Fotó: Getty Images