Véget vethet Armie Hammer karrierjének a bizarr szexuális fantáziája?

2021. január 15.
Néhány napja kerültek nyilvánosságra azok a bizarr szexuális témájú magánüzeneteket, amiket állítólag a Szólíts a neveden színésze küldött nőknek. Bár a sztár tagadja, hogy ő írta volna ezeket, a botrány kirobbanása miatt vissza kellett lépni a Jennifer Lopezzel készülő új filmjének főszerepétől. Tegnap pedig Hammer egyik exe is megszólalt, akinek elmondása szerint a színész valóban szeret beteges dolgokról fantáziálni.

A hét elején egy Twitter-felhasználó osztott meg olyan üzenetrészleteket, amelyekben állítólag Armie Hammer írta le bizarr szexuális fantáziáit. Az üzenetekben a színész a többi között arról írt, hogy miként erőszakolná meg és tenné rabszolgájává a címzettet, de olyan is volt, amiben konkrétan kannibálnak vallotta magát.

A botrányra nem sokkal később maga Hammer is reagált, aki az egész ügyet egy gonosz és hamis támadásnak titulálta, és azt is bejelentette, hogy a vádak miatt inkább visszalép legújabb filmje, a Shotgun Wedding forgatásától.

Armie-Hammer

„Nem válaszolok ezekre a marhaságokra, de az ellenem elkövetett gonosz és hamis online támadások fényében most nem hagyhatom el jó lelkiismerettel négy hónapra a gyermekeimet, hogy filmet forgassanak a Dominikai Köztársaságban.”

Az üzenet valódisága persze kérdéses, hiszen ma már gyakorlatilag bármit meg lehet hamisítani, aztán virálisan elterjeszteni a neten – a színész egyik korábbi barátnője szerint azonban Hammernek valóban beteges dolgai vannak.

Courtney Vucekovich a Page Sixnek azt nyilatkozta, hogy Arnie Hammerrel randizni olyan volt, mintha magával Hannibal Lecterrel járna.

„Azt mondta, hogy el akarja törni a bordámat, és barbecue-ként megenni. Kib*aszott bizarr volt, de próbáltam nem foglalkozni vele. Olyanokat is mondott, hogy szívesen harapna belőlem egy darabot, és ha megvágnám a kezem, ő legszívesebben a véremet nyalogatná.”

Ezt olvastad már?

Vucekovich 2020 júniusától augusztusig volt együtt Hammerrel, azt nem tudta megerősíteni, hogy ezek a bizonyos üzenetek valódiak-e, de mint mondta, egyáltalán nem lepődne meg, ha azok lennének.

Armie Hammer annak idején a Social Network – A közösségi háló, majd a Szólíts a neveden című filmmel robbant be a köztudatba, a karrierje azonban pont most került felszálló ágba. Utoljára a Netflixen bemutatott A Manderley-ház asszonya című filmnek a főszereplőjeként láthattuk, és ha minden igaz, további hat filmre és egy sorozatra is leszerződtek vele. A kannibálbotrány azonban több érdekes kérdést is fel fog vetni vele és a jövőjével kapcsolatban. Ha kiderül, hogy az üzenetek valódiak, és Hammernek tényleg beteges a szexuális fantáziája, vajon ezeket a vágyait megpróbálta valaha is kiélni? Ha csak beszélt róluk, de sosem valósította meg őket: vajon a bizarr fantázia elég ahhoz, hogy véget vessen a karrierjének?

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images