Gianni romantikus gesztussal köszöntötte Debreczeni Zitát évfordulójuk alkalmából

2023. november 09.
Úgy tűnik, hogy még mindig nagy a szerelem a sztárszakács, Gianni Annoni és felesége, Debreczeni Zita között – romantikus módon ünnepelték évfordulójukat.
gianni-debreczeni-zita-insta

Idén márciusban született meg második gyermekük, de úgy látszik, Debreczeni Zita és Gianni Annoni még a kicsik mellett is tud időt szakítani egy kis romantikázásra. A modell a mai napon Instagram-oldalán osztott meg egy képet, amin egy csodaszép, csupa fehér virágokból összeállított méretes csokor látható – ezzel lepte meg őt az ismert olasz szakács nagy napjuk, vagyis kilencedik évfordulójuk alkalmából.

A kép mellé a 42 éves Debreczeni Zita sejtelmesen csak annyit írt, „Minden egy Ciao-val kezdődött…” – utalva megismerkedésükre. A csodaszép virágcsokrot a celeb Instagram-oldalán lehet megnézni.

Gianni és Debreczeni Zita egyébként sokáig titkolták kapcsolatukat annak idején: egy ideig még azután sem vállalták fel szerelmüket, hogy látták őket csókolózni egy szórakozóhelyen. Persze azóta már büszkén feszítenek egymás oldalán és két közös gyereket is nevelnek: első gyermekük, Gianfranco Máté két évvel ezelőtt, a tizedik lombikos próbálkozás után született meg, a kis Gregorio Ádám pedig tavasszal jött világra. 

Fotó: Marie Claire Archív