Rihanna hosszú szőke hajra váltott – alig lehet ráismerni

2023. november 13.
Láttuk már rövid hajjal, frufruval, afrotincsekkel és dús, fekete oroszlánsörénnyel is, de így még nem: hosszú, szőke hajra váltott Rihanna.
rihanna-fekete-parduc-lift-me-up-slager

Azt már eddig is tudtuk, hogy Rihanna nem riad vissza az extrém stílusváltásoktól, a barbadosi popsztár azonban most tényleg mindenkit sokkolt új frizurájával. Az immár kétgyerekes Ririt láthattuk már zabolátlan fekete loknikkal, vagány afrofonatokkal, de rövid, frufrus frizurával is, sőt, egy-egy klipben még extravagáns, színes hajakat is viselt. Most azonban egy kifejezetten klasszikus, nőies, és – ami a legmegdöbbentőbb – szőke frizurával kapták lencsevégre őt.

A Fenty alapítóját Los Angelesben csípték el a lesifotósok, amint laza farmerben és hosszú, teveszínű szövetkabátban igyekszik valahová – vadiúj frizurával. A hosszú, egyenes aranyszőke haj egyébként csodásan áll Rihannának, bár az tény, hogy a rajongók szerint első ránézésre alig lehet megismerni az énekesnőt. A vagány képeket ITT lehet megnézni.

Rihanna egyébként szeptemberben hozta világra második ASAP Rockyval közös gyermekét, akit Riot Rose Mayers névre kereszteltek. Lehetséges, hogy sok édesanyához hasonlóan Rihannánál is a szülés transzformatív élménye hozta el a frizuraváltás igényét – kíváncsian várjuk, hogy vajon marad-e a dögös új haj! 

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images