Kiderült Rihanna második gyerekének neve – ismét különleges választás

2023. szeptember 08.
Augusztus végén robbant a hír, hogy megszületett Rihanna és párja, A$AP Rocky második gyermeke – most végre a kicsi neve is kiderült!
Rihanna új imádnivaló fotót mutatott kisfiáról,

Amikor kiderült, hogy megszületett Rihanna második gyereke, már azt is lehetett tudni, hogy a kisfiú keresztneve „R” betűvel kezdődik – de a teljes nevét még nem fedték fel. Ahogyan az is később derült ki, hogy első kisfiukat az ikonikus hiphopbanda, a Wu-Tang Clan frontembere után RZA-ának, egészen pontosan RZA Athelston Mayersnek keresztelték, úgy arra is csak most derült fény, hogy milyen nevet kapott a második bébi.

A hírek szerint az augusztus 1-jén, Los Angelesben született kisfiú a Riot Rose Mayers nevet kapta – ezzel sokak szerint édesapja Riot című slágere előtt tiszteleghet, amit Pharrell Williamsszel közösen készítettek el, de persze az is lehet, hogy épp fordítva volt, és az előre kitalált név ihlette a dalt.

Annyi biztos, hogy Rihannáék szeretik a különleges, jelentéssel bíró neveket, de arra még várnunk kell, hogy arcot is kapcsolhassunk a névhez. RZA-t annak idején a Vogue címlapján, csodálatos fotókkal mutatta be a nagyvilágnak, így joggal reménykedhetünk benne, hogy hamarosan Riotot is láthatjuk majd.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images