Rúzsa Magdi hármas ikrei pufi kezeslábasban élvezik a csípős időt

2023. november 20.
Nem könnyű dolog a kisgyerekek öltöztetése hideg időben. Hát még ha nem egy, nem is kettő, de három babát kell le-fel öltöztetni.
Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi ikrei biztosan nem fognak megfázni, az énekesnő szuper cuki, pufi kezeslábast adott mindhármójukra, amikor egy speciális, ikerbabáknak kifejlesztett járműben sétáltatta őket. Sok ikerszülő úgy dönt, hogy egyforma ruhát vásárol a gyerekeknek, Magdi viszont úgy tűnik, nem tartja ezt a szokást, és három különböző mintájú és színű ruhácskát, illetve hozzá tartozó sapkát választott a hármasnak.

Rúzsa Magdi Szent Erzsébetről írt

Az Instagramra feltöltött kép melletti szöveg viszont ezúttal nem az ikrekről, hanem Szent Erzsébetről szólt, ugyanis november 19-én volt Szent Erzsébet napja.

Szent Erzsébet legendája szerint egy alkalommal, amikor éppen kenyeret vitt a szegényeknek, találkozott egyik rokonával. Az számonkérte, hova megy, és mit visz a kosarában. Erzsébet attól való félelmében, hogy nem tudja eljuttatni az adományát a szegényeknek és megtiltják neki a jótékonykodást, azt válaszolta, hogy rózsát. Amikor rokona ellenőrizte a kosár tartalmát, abban kenyér helyett csak illatozó rózsákat talált, pedig abban az évszakban nem nyíltak a virágok. Eszerint Isten segítette meg Erzsébetet, hogy ne kövesse el a hazugság bűnét. Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódva az egyház hagyományosan kenyeret szentel, és ezzel kínálja híveit, emlékeztetve arra, hogy a karitász, vagyis a szeretetből fakadó cselekedet mindannyiunk kötelessége. Hisz az önzetlen, segítő, cselekvő szeretet nyelvét mindenki megérti. Erre adott példát Szent Erzsébet” – elmélkedett a poszt alatt Magdi.

Fotó: Marie Claire-archívum