Fia gyalázatos apának és világklasszis baromnak nevezte Brad Pittet

2023. november 21.
Úgy tűnik, hogy Brad Pittnek nagyon megromlott a kapcsolata gyerekeivel: most fiáról derült ki, hogy elképesztően durva szavakkal „köszöntötte” a színészt apák napja alkalmából.
Brad Pitt

Alig néhány nappal rá, hogy lánya megtagadta a nevét, kiderült, hogy Pax Jolie-Pitt sincs túl jó viszonyban apjával, Brad Pitt-tel. A Daily Mail által megszerzett információkból kiderült, hogy Pax még 2020-ban elég kemény szavakkal „köszöntötte” a híres színészt privát Instagram-oldalán apák napja alkalmából: „Boldog apák napját ennek a világklasszis baromnak. Időről időre újra bebizonyítod, mennyire borzasztó, gyalázatos alak vagy” – kezdte a sorait. A folytatásban talán még súlyosabb dolgokat állított: „Nincs semmiféle belátásod vagy empátiád a négy legkisebb gyereked felé, akik reszketnek a félelemtől a jelenlétedben” – utalt Pax Zaharára, Shiloh-ra, és az ikrekre, Vivienne-re és Knoxra.

A posztban egyébként Brad Pitt állítólag épp az Oscar-díjjal a kezében látható, amit a Harcosok Klubjáért vett át – ez alá írta Pax a súlyos szavakat. „Folyamatos pokollá változtattad a körülötted élők életét. Azt hazudsz magadnak és a világnak, amit akarsz, de egy napon mindenki meg tudja majd az igazságot. Szóval boldog apák napját, te kib@szott rémes ember!”

pax-thien-jolie-pitt-alnev-muvesz

Egyelőre sem Brad Pitt, sem Angelina Jolie nem reagált a megrázó sorokra, de a közelmúltban napvilágot látott információk alapján nagyon úgy tűnik, hogy a színésznek durván megromlott a viszonya családjával. Nem olyan régen egyébként még az FBI is vizsgálta, hogy Pitt bántalmazta-e a gyerekeit, de végül nem emeltek vádat a színész ellen.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images