Brad Pitt a titokzatos fiatal barátnőjével együtt lépett a vörös szőnyegre

2023. november 06.
Brad Pittről és Ines de Ramonról még soha sem készült hivatalos közös kép, pedig a kapcsolatuk lassan már egy éve tart.
brad-pitt-szepsegtitka-arckrem

Brad Pitt és Ines de Ramon között továbbra is dúl a szerelem, így hát szombat este ismét együtt jelentek meg a nyilvánosság előtt, mint pár, erősítette meg két forrás a People magazinnak. Az 59 éves Pitt és a 32 éves de Ramon a minden évben megrendezett LACMA Art+Film gáláján vettek részt Los Angelesben, ám közös fotó ezúttal sem készült róluk az eseményen. „Szuper szerelmesek voltak. Nevettek és viccelődtek mindenkivel” – mondta egy forrás a People-nek. „Úgy tűnt, jól érzik magukat.”

Bra Pitt és Ines de Ramon kapcsolatáról tavaly novemberben kezdtek el cikkezni a lapok, és bár az elmúlt egy évben több hivatalos és nem hivatalos eseményen is megjelentek együtt, sosem engedték meg a fotósoknak, hogy képet készítsenek róluk.

Brad Pitt és Ines de Ramon

Brad Pitt és Ines de Ramon

Ines de Ramon korábban a Vámpírnaplókból ismert Paul Wesley felesége volt, de nemrégiben elvált, vagyis Brad Pitthez hasonlóan ő is viszonylag frissen facér. Ramonról még nagyjából annyit lehet tudni, hogy az Anita Ko nevű ékszermárkának dolgozik, és hogy 2019 óta fitnesszel és táplálkozástudománnyal foglalkozó health coachként szerzett magának ismertséget.

Fotó: Getty Images Forrás: People