Jim Carrey sztárokkal ünnepelte 62. születésnapját

2024. január 07.
Sztároktól hemzsegő baráti vacsorával ünnepelte 62. születésnapját az Ace Ventura és a Dumb és Dumber sztárja, Jim Carrey.

Szinte hihetetlen, hogy a világ egyik legnépszerűbb komikusa már túl van a 60-on, egészen pontosan hamarosan betölti be 62. életévét – a színész szülinapja ugyanis valójában csak január 17-én lesz! Jim Carrey azonban kicsit előrehozta a buliját: a jeles alkalmat baráti társaságban ünnepelte egy a sztárok körében is népszerű Los Angeles-i étteremben, a San Vincente Bungalows-ban.

Jim Carrey a vacsorára Hollywood összes vicces emberét meghívta: ott volt többek között Adam Sandler, a műsorvezető Jimmy Kimmel és Dustin Hoffman is. Az Ace Ventura, a Dumb és Dumber, A maszk és a Grincs sztárja az elmúlt években komolyabb oldalát is felfedte a nyilvánosság előtt, sőt még képzőművészeti karrierbe is fogott, a legtöbben azonban még mindig az egyik legviccesebb emberként tartják számon komikus szerepei nyomán.

A vacsoráról kiszivárgott fotókon egyébként hosszú, kiengedett hajat visel és egy hétköznapi pólóban és barna dzsekiben vonul társaságával. A képeket ITT lehet megnézni.

Innen is gratulálunk neki!

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images