Kapás Boglárka és szexi férje nagyon jól állnak egymásnak

2024. február 07.
Kapás Boglárka és szexi férje, Telegdy Ádám úszó jól mutatnak egymás mellett a parton.
Kapás Bogi szexi férje

Kapás Bogi és férje Dubaiban edzőtáboroznak. Világbajnok úszónk 2022-ben házasodott össze a szintén úszó Telegdy Ádámmal, akivel gyakran megjelennek egymás Insta fotóin.

A legfrissebb képen Bogi és Ádám a medenceparton bolondoznak, és bár mindketten bomba formában vannak, de Ádám kockás hasizmaitól elakadt a szavunk. Mivel Bogi képeit nem lehet megosztani, IDE kattintva nézheted meg a fotót a szexi párosról!

Szerencsére Ádám is oszt meg magáról fotókat saját oldalán, így őt meg tudjuk mutatni.

Korábbi interjúkból már kiderült, hogy Bogi szerint nagyon szerencsés dolog, hogy egy másik úszóval találtak egymásra. Emiatt sokkal jobban megértik egymás élethelyzetét, problémáit és nehézségeit, egy kívülállónak ez nehezebben menne.

Kapás Bogi és Telegdy Ádám 2022-es esküvőjük után először Boglárka második otthonába, Erdélybe látogattak el előnászút gyanánt, úszó barátaikkal együtt. Ezután következett a fő nászút Hawaii-on, ami Boginak és Ádámnak is régóta nagy vágya volt.

Korábbi nyilatkozatok alapján Boglárka úgy tervezi, hogy a párizsi olimpia után fogja majd látni, hogy lesz-e még kedve tovább úszni, vagy elérkezik az ő életükben is a gyerekvállalás ideje. Kapás Bogi és férje az úszás utáni időkre is tele vannak tervekkel, amelyek között szerepel például egy saját ruhamárka elindítása is.

Forrás: instagram, csalad.hu       Fotó: Getty Images