Ezek már a mézeshetek? Kapás Boglárka Hawaiiról posztolt vidám képeket

2022. szeptember 21.
Kapás Boglárka és Telegdy Ádám augusztus 27-én kötötték össze az életüket, és nagyon úgy tűnik, hogy a pár a csodálatos Hawaiin tölti a mézesheteket.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, augusztus 27-én kelt egybe Kapás Boglárka és Telegdy Ádám egy csoda szép szabolcsi kúriában, a Le Tilben. Bogi gyönyörű esküvői ruhában mondta ki a boldogító igent, közösségimédia-oldalára pedig olyan fantasztikus képeket töltött fel a nagy napról, mintha azok egy esküvői magazinba készültek volna.

kapas-boglarka

Bár akkor még nem lehetett tudni, hogy a pár hol fogja tölteni a mézesheteket, nagyon úgy tűnik, hogy végül Hawaiira esett a választásuk. Bogi tegnap óta több (24 órán belül eltűnő) képet is megosztott az Instagram-sztorijában, ezekből derült ki, hogy a pár éppen a Csendes-óceán szigetcsoportján tartózkodik. (A képeket itt tudod megnézni.) A képes tanúsága szerint Bogi nem csak úszásban jeleskedik – ha már Hawaiin vannak, a szörfben is kipróbálta magát.

A világbajnok úszónk nem sokkal az esküvő után egyébként a nevét is megváltoztatta, felvéve a férje vezetéknevét már az Instagram-oldalán is Telegdy-Kapás Boglárkaként szerepel.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!