Nem látsz ma édesebbet a kisfiával éneklő és táncoló Dallos Boginál

2024. február 10.
Dallos Bogi az Instagramra töltött fel egy édes videót: a felvételen azt láthatjuk, ahogy a vidám anyuka A dzsungel könyve musical egyik dalát énekli (és táncolja) a kis Ábelnek.
Puskás-Dallos Bogi

Dallos Bogiéknál nem áll meg az élet: mióta tavaly szeptemberben megszületett Puskás Petivel közös gyereke, Ábel, az énekesnő a szokásosnál is jobban ragyog, ráadásul rendszeresen megörvendezteti a követőit cuki babás tartalmakkal is. Bogi ezúttal is megosztott néhány édes családi képet, ám a fotók között egy videó is helyet kapott, ami garantáltan le fog venni téged is a lábadról.

A felvételen azt láthatjuk, ahogy az énekesnő A dzsungel könyve musical egyik dalát énekli kisfiának, miközben Ábel apró lábacskáit táncoltatja a zenére. (A videót ITT tudod megnézi.)

Dallos Bogi és Puskás Peti első gyermeke, Ábel tavaly szeptember elején született meg, és azóta ragyogja be a zenész pár mindennapjait. Peti és Bogi 2019-ben ismerkedtek meg, amikor együtt zsűriztek az X-Faktorban. 2021-ben történt meg az eljegyzés, ami után fél évvel az esküvőt is megtartották, aminek egyik különlegessége az volt, hogy csak vega és vegán fogásokat tálaltak fel a násznépnek.

De természetesen nem kizárólag babás tartalmakat posztol Bogi a kis Ábel születése óta. Nemrég például egy teljes alakos szelfin mutatta meg a szülés utáni csodás alakját a követőinek. A kép kommentszekciójában természetesen záporoztak Bogi követőitől a dicsérő szavak, akik nem tudták nem észrevenni, hogy az énekesnő szülés utáni alakja gyakorlatilag alig tér el a szülés előtti alakjától.

Legutóbb pedig egy hófehér, gyöngyökkel díszített Daalarna ruhában kápráztatott el mindenkit, amikor a férjével, Puskás-Dallos Petivel, valamint a szüleivel részt vett a győri Gyöngyök Gyöngye bálon. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Puskás-Dallos Bogi 🦋 (@dallosbogi) által megosztott bejegyzés

 

Fotó: Central Archiv