Innen már nincs lejjebb: itt van Azahriah új dala és klipje

2024. február 14.
Azahriah új dala és videoklipje meglepetésként robbant bele a mai Valentin-napba.
Azahriah új dala

Tizenegyezer méteres mélységbe, a Mariana-árok legmélyére merül legújabb videoklipjében Azahriah.

A mariana.árok című dal igazi Valentin-napi meglepetés az ország legnépszerűbb dalszerző-előadójától, Azahriahtól, aki négy hónappal ezelőtt adott ki új klipet. A valamiamerikai azóta átlépte az ötmillió megtekintést Azi YouTube csatornáján.

A mariana.árok című, angol-magyar nyelvű dalhoz tartozó Azahriah videót a Téveszmék klipjét is jegyző Emil Goodman készítette: a kisfilmben egy mélytengeri kutatóbázis magányos lakójának mindennapjait láthatjuk.

A klip különleges végkifejletet tartogat: kiderül, pontosan mit (vagy inkább kit) is rejt a Challenger-mélység…

 

Azahriah rendre bátran beleáll az új kihívásokba, nyitott az új feladatokra.

Korábban a Valami Amerika című sorozathoz írt zenéje elkészültekor így nyilatkozott a fiatal zenész: „Az az első pillanattól örültem a felkérésnek, ezek menő dolgok, és érdemes ilyeneket is csinálni szerintem – mondja Azahriah. – Ismertem a filmsorozatot, tudom, mekkora hatása volt a magyar filmiparon belül, úgyhogy megtisztelve érzem magam.”

Azahriaht ugyanakkor merőben új helyzet elé állította a felkérés, hogy egy sorozathoz írjon: „Ez volt az első alkalom, hogy kötött pályán történt a zenekészítés, annak dacára is, hogy teljesen szabad kezet kaptam. Talán pont ez volt a rémisztő elsőre: hogy melyik irányból közelítsem meg a feladatot. Viszont ahogy ráálltam, minden jött magától, és írás közben jöttem rá én is, hogy mi lesz a témám és a keretezett története a zenének, ami a film magjával is harmóniában van.”

Fotó: Centrál archív

Cikkajánló hozzáadásaTörlésSzerkesztés