Kiss V. Balázs szemgolyója sokkolta le Azahriah-t

2023. május 24.
Azahriah még egy interjújában sem árulta el, mi volt gyerekkori legjobb barátjának a neve, Kiss V . Balázs, bűvész-illuzionista mégis másodpercek alatt rájött, sőt, hetekkel előre posztolt is róla. Nem ez az egyetlen trükk a Backstage Magic első epizódjában - Balázs most induló sorozatában, ahol a hazai zenei élet legismertebb arcait varázsolja el.
Desh és Azahriah

Kiss V. Balázs neve már sokaknak ismerősen csenghet, ugyanis rendszeresen járja az országot bűvész show-ival, amiktől mindenkinek tátva marad a szája. Hazánk mellett már számos külföldi ország színpadát megjárta, Angliától, Svédországon át az Arab Emírségekig, emellett a mai napig a nemzetközi Forma-1 futamok állandó fellépője. A debreceni Nagyerdei Stadionban több mint 20.000 ember figyelte, óriás LED falakon mutatványait, és a Budapest Parkban is tartott már önálló show-t. Balázs a kártyatrükköket épp olyan élvezettel és profizmussal hajtja végre, mint mikor éles tárgyakkal hoz össze meglepő mutatványokat – amikből s Backstage Magic sorozat alatt sem lesz hiány.

A díjnyertes bűvész, illuzionista számára nem ismeretlen a magyar zenész közösség, ugyanis rendszeresen kápráztatja el fesztiválok backstage-eiben a művészeket:

“Innen jött az ötlet” – fogalmazott Balázs – “Otthonosan mozgok a zenészek között, rengeteg zenész barátom van, és arra gondoltam, miért is ne ragadjam ki egy kicsit őket a szürke hétköznapokból, vagy épp szórakoztassam őket a koncertjeikre készülve, mikor akár fél napot is a színpad mögött töltenek a buli előtt.”

Elsőként az ország egyik legkedveltebb előadójával, a nemrég telt házas Aréna koncertet adó Azahriah-val, és Deshsel kiegészült bandájának bűvészkedett. Balázs három trükköt vitt végig a srácokkal, amikre olyan reakciók érkeztek, hogy azt érdemes lesz videón végigkövetni, és persze figyelni Azi és Desh arcát…

Fotó: Centrál Archívum