Soha nem látott fotó került elő Nagy Ervinről Valentin-nap alkalmából

2024. február 15.
Borbély Alexandra gyakran posztol aranyos családi képeket, olykor pedig szexi fotót férjével, Nagy Ervinnel. Valentin-nap alkalmából a színésznő ezúttal egy soha nem látott fotót posztolt a színészről.
nagy-ervin-borbély-alexandra

A tegnapi nap a Valentin-napról szólt, és ahogyan azt az elmúlt években megszokhattuk, ahány ház, annyi szokás, hiszen mindenki másként ünnepli ezt a napot. A „szerelem ünnepe” körül mindig nagy felhajtás van, nemcsak a külföldi, de a magyar sztárok között is. A tavalyi évben Jennifer Lopez és Ben Afflack például egy közös tetoválással pecsételte meg szerelmét, de a kreativitásból idén sem volt hiány.

Kim Kardashian ehető fehérneművel készült a Valentin-napra, Korda Gyuri és Balázs Klári szív alakú burgerrel ünnepelték szerelmüket, néhányan pedig az Instagram-oldalukon nosztalgiáztak szerelmükről. 

Így történt ez Borbély Alexandrával és Nagy Ervinnel is, ugyanis a Jászai Mari-díjas színésznő egy soha nem látott fotót tett közzé férjéről (A képet itt tudod megnézni!). A képen a színész egy Boldog Valentin-napot felirattal ellátott lufit tart a kezében még egészen fiatalkorában. Borbély Alexandra pusztán egy mondatot írt a kép alá: #whoisthisguy? Ezzel is arra utalva, hogy Nagy Ervint bizony nehezen tudnánk felismerni a kép alapján. 

Persze a fiatalkori fotók mellett egy aranyos közös fotó is előtérbe került, a színésznő ugyanis egy esküvői fotót is posztolt az ünnep alkalmából. A színész 2016 óta Borbély Alexandra élettársa, 2019-ben jegyezték el egymást, és 2021-ben házasodtak össze. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nagy Ervin (@nagy_ervin_hivatalos) által megosztott bejegyzés