Borbély Alexandra és Nagy Ervin között csak úgy izzik a levegő: szexi fotózásról posztolt a színésznő

2024. február 08.
Borbély Alexandra és Nagy Ervin között láthatóan csak úgy izzik a levegő, a színésznő pedig ezt nem is rejti véka alá. Szandra nemrég egy igazán forró hangulatú fotózásról tett közzé néhány képet közösségi oldalán.
nagy-ervin-borbély-alexandra

Nagy Ervin és felesége, Borbély Alexandra ugyan ritkán, azonban annál cukibb családi fotókat szoktak megosztani a közösségi oldalaikon. A 2024-es évbe például egy igazán aranyos családi fotóval vágtak bele, máskor pedig imádni való apa-lánya fotóval veszik le követőiket a lábukról. Most viszont kizárólag a házaspárra irányult a reflektorfény. 

A Jászai Mari-díjas színésznő ezúttal egy láthatóan forró hangulatban telt fotózásról osztott meg néhány fotót (ITT tudod megnézni), amelyen egy csipkés overallban pózol férjével. A sztárpárról készült szenvedélyes képek még 2017-ben készültek. 

A  több évvel ezelőtt készült fotó ellenére Szandra és Ervin már többször is bebizonyította, hogy gyermekeik születése után sem aludt ki a köztük lévő tűz, ugyanis szerelmesebben néznek egymásra, mint valaha!