Borbély Alexandra és Nagy Ervin között csak úgy izzik a levegő: szexi fotózásról posztolt a színésznő

2024. február 08.
Borbély Alexandra és Nagy Ervin között láthatóan csak úgy izzik a levegő, a színésznő pedig ezt nem is rejti véka alá. Szandra nemrég egy igazán forró hangulatú fotózásról tett közzé néhány képet közösségi oldalán.
Borbély Alexandra és Nagy Ervin

Nagy Ervin és felesége, Borbély Alexandra ugyan ritkán, azonban annál cukibb családi fotókat szoktak megosztani a közösségi oldalaikon. A 2024-es évbe például egy igazán aranyos családi fotóval vágtak bele, máskor pedig imádni való apa-lánya fotóval veszik le követőiket a lábukról. Most viszont kizárólag a házaspárra irányult a reflektorfény. 

A Jászai Mari-díjas színésznő ezúttal egy láthatóan forró hangulatban telt fotózásról osztott meg néhány fotót (ITT tudod megnézni), amelyen egy csipkés overallban pózol férjével. A sztárpárról készült szenvedélyes képek még 2017-ben készültek. 

A  több évvel ezelőtt készült fotó ellenére Szandra és Ervin már többször is bebizonyította, hogy gyermekeik születése után sem aludt ki a köztük lévő tűz, ugyanis szerelmesebben néznek egymásra, mint valaha!