Puskás Peti megható fotón kisfiával

2024. február 18.
Puskás-Dallos Péter családi nyaralásról posztol a napokban. Feleségével, Puskás-Dallos Bogival és kisfiával együtt Máltán pihennek. A büszke apuka pedig a napfelkeltét is a fiával együtt nézi.
Puskás-Dallos Péter

Puskás-Dallos Peti és felesége, Dallos Bogi mindennél jobban élvezik a babázást, örömüket pedig gyakran meg is osztják a közösségi felületeiken.

Kisfiuk, Ábel 2023 szeptember elején született meg, és azóta is a legboldogabb pillanatokat okozza a sztárpárnak. Puskás-Dallos Peti korábban is lelkesen dokumentálta a babavárás minden pillanatát, és úgy látszik, hogy ezt a jó szokásukat meg is tartják. Az énekesek kisfiuk születése után is számos megható, közös családi fotót posztoltak, amik alapján kétségtelen, hogy dúl az apa-fia szerelem, de persze Bogi is ragyogva öleli magához első gyermekét. 

A család most éppen Máltán pihen, és a büszke apuka meg is osztott egy igazán megható fotót az Instagram-oldalán. A képen fiával, Ábellel az ölében együtt várja a napfelkeltét.

Ábelnek ez volt egyébként az első repülése, és hármasban fedezik fel Málta különleges helyszíneit. A kis család egy akváriumba is ellátogatott. Puskás-Dallos Bogi is boldogan posztol a nyaralásról. Az Instagramon azt írta: „Túl vagyunk az első közös repülésen Ábellel, és megérkeztünk Máltára. Babával felfedezni valóban több logisztikát igényel, de felülmúlhatatlan élmény.”

Fotó: RTL/Sallak Dóra