Szabó Zsófi irtó cuki képet posztolt ritkán látott kisfiával

2024. február 26.
Szabó Zsófi ritkán enged bepillantást magánéletébe, azonban most ismét kivételt tett. Nemrég ugyanis irtó cuki fotót posztolt kisfiával, Mendellel. A műsorvezetőt kisfia nem is akármivel lepte meg.
Szabó Zsófi

A megújulás szó hallatán szinte egyből Szabó Zsófi jutna eszünkbe, hiszen olykor a brutális hasizmától esik le az állunk, máskor pedig bebizonyítja, hogy egy új hajszín frufruval karöltve milyen jól is áll neki. A műsorvezető előszeretettel osztja meg dögösebbnél-dögösebb képeit az Instagram-oldalán, azonban magánéletét szigorúan védi. 

Szabó Zsófi szinte sosem enged bepillantást kisfiával közös családi életébe, most azonban mégis kivételt tett és megosztott néhány meghitt pillanatot kisfiával, Mendellel. (ITT tudod megnézni)

A szeretet az egyetlen dolog, amiből több lesz, ha szétosztjuk

írja a közzétett bejegyezésében. 

A fotók jól tükrözik a műsorvezető és a fia közötti szoros köteléket. Az egyik képen ugyanis látszik, amint Mendel szorosan átkarolja édesanyját, ezt követően pedig egy irtó cuki rajzzal lepte meg Zsófit. A kevés fotó ellenére azonban nem ez volt az egyetlen pillanat, amikor Szabó Zsófi közös képet posztolt kisfiával. A tévés személyiség tavaly például egy nyaralás során örökítette meg közös anya-fia pillanataikat. Már ekkor jól látható volt, hogy a kis Mendel mennyit nőtt.  

Forrás: Instagram