Szabó Zsófi beújított: frufrut vágatott, és fantasztikusan áll neki

2024. január 26.
A műsorvezető az elmúlt években nem félt változtatni külsején, előszeretettel vállalt be különböző frizurákat is. Ezúttal a frufru mellett tette le a voksát.
Szabó Zsófi

Az elmúlt évtizedek során végigkövethettük a Jóban Rosszban sorozat egykori sztárjának, Szabó Zsófinak stílusváltásait. A műsorvezetőt gyakran láthatjuk elegáns, letisztult szettekben, ennek ellenére Szabó Zsófi nem retten vissza az extrém ruhadaraboktól sem, legyen szó egy ünnepi miniruháról, vagy éppen pucérnadrágról. Kétségtelen, hogy elképesztően jól is állnak neki ezek a darabok! 

Ezúttal viszont nem egy új szettben pózolt, hanem Szabó Zsófi új frizuráját mutatta meg a nagyvilágnak. A műsorvezetőt évekkel korábban már láthattuk egészen rövid hajjal Éder Krisztián fotósorozatában. 2022-ben pedig szinte mindenkit meglepett, amikor Szabó Zsófi a szőke fürtjeit barnára cserélte. De milyen jól is tette! 

Zsófi legújabb Instagram-posztjában büszkén mutatta meg új hajkoronáját, ugyanis a barna szín mellé most egy frufru is társult. (A képet itt nézheted meg!) Annak ellenére, hogy Szabó Zsófinak ismét jól sikerült a „stílusváltása”, a posztnak egy kevésbé vidám, de annál inkább elgondolkodtatóbb leírást szánt: 

Minden kedves mosoly mögött keserű szomorúság van, amit senki sem láthat és érezhet.

Fotó: Centrál Archívum