A 70 évesen is szívdöglesztő Pierce Brosnan feleségével randizott a díjátadón

2024. március 08.
Pierce Brosnan a feleségével – aki egyben legnagyobb rajongója is – pózolt a vörös szőnyegen.
Pierce Brosnan borító

Pierce Brosnan nagy megtiszteltetésben részesült csütörtök este.

A 70 éves Brosnan volt az egyik fő díjazottja az Oscar Wilde-gálának, ahol azokat az ír sztárokat díjazzák minden évben, akik nyomott hagytak az amerikai filmgyártásban. 

Pierce Brosnant többek között a James Bond-filmekben, a Mamma Mia-filmekben, a Hamupipőkében és a Black Adam című filmekben nyújtott alakításáért találták érdemesnek a díjra. 

A díjátadóra ragyogó felesége, Keely kísérte el Pierce Brosnant, akivel tökéletesen összeöltöztek monokróm fekete szerelésükben erre az estére. 

Pierce Brosnan és felesége, Keely összeöltöztek

Pierce Brosnan és felesége, Keely összeöltöztek

Bár kevesen tudják, de Keely Shaye Smith Pierce Brosnan második felesége. A színész első házastársa Cassandra Harris volt, akivel 1980-ban házasodtak össze, és 1983-ban született meg fiuk, Sean. Sajnos azonban 1987-ben petefészekrákkal diagnosztizálták Cassandrát, aki 1991-ben hunyt el.

Pierce Brosnan 3 évvel később, 1994-ben találkozott először Keelyvel Mexikóban egy nyaraláson. A férfit azonnal elvarázsolta az amerikai producer és újságíró, akivel kapcsolatban azóta sem változtak érzései. 

Az ír színész találkozásuk után egy évvel kapta meg az első James Bond-filmszerepét, és 1997-ben született meg első közös fiuk, Dylan.

Keely és Pierce Brosnan végül 2001-ben házasodtak össze Írországban. Az esküvőt többször is el kellett halasztani, első körben Keely és Dylan Kaliforniában rekedtek időjárási gondok miatt, másodjára pedig azért, mert Brosnan első házasságából született fia autóbalesetet szenvedett. 

A balszerencsésen induló esküvő óta eltelt 23 év, ami azt mutatja, hogy Brosnan és Keely jó döntést hoztak azzal, hogy kitartottak egymás mellett.

Forrás: people.com     Fotó: Getty Images