A 70 éves Pierce Brosnan őrült sármosan pózolt a vörös szőnyegen

2023. június 08.
Az egykori James Bond a Dalíland című film premierjén jelent meg feleségével, Keelyvel, és újra bebizonyította, hogy még hét évtized után is az egyik legdögösebb sztár.
Pierce Brosnan 3:2

Pierce Brosnan alig néhány hete ünnepelte 70. születésnapját, és már a feleségével elköltött romantikus vacsorán is látszott, hogy még mindig kifogástalan formában van. A négyszeres James Bond most a vörös szőnyegen is megmutatta, milyen jól tartja magát: Pierce Brosnan a Dalíland című film premierjén pózolt felesége,  Keely Shaye Smith társaságában. A színész egy látványos, áttetsző, rózsaszín lencséjű szemüveget és elegáns sötétkék öltönyt viselt, míg felesége egy csinos, pezsgőszínű midiruhát és fehér blézert választott.

Bajban van a 007-es

Pierce Brosnan egyébként nemcsak megnyerő külsejével tud hódítani: legutóbbi filmjében, a The Last Riflemanben kifejezetten előnytelen arcát mutatja meg (persze némi maszkmesteri segítséggel) – olyannyira, hogy még a legnagyobb rajongói is alig tudták felismerni a forgatáson készült képeken. Fiai azonban egyértelműen örökölték apjuk sármját, hiszen a 25 éves Dylan és a 21 éves Paris is elképesztően jó pasi lett.

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images