Magyar fotós készítette Monica Bellucci új címlapját

2024. március 16.
Monica Bellucci idén ősszel tölti be a hatvanat, az olasz Vogue után most az ODDA magazin címlapján szerepel. A fotósorozatot pedig a magyar Makó Szilveszter készítette.
Monica Bellucci

A magyar divatfotós Miskolcról indult, nemrégiben Bad Bunny Vanity Fair-címlapja kapcsán írtak róla a hazai médiumok, de fotózta már Willem Dafoe-t a GQ címlapjára is. A 24.hu-nak Szilveszter 2018-ban adott interjút, amelyben még arról mesélt, hogy akkor érne fel a csúcsra, ha az olasz Vogue magazinnál tudna állandóan fotózni. „Vannak márkák, amelyekhez gyermekkorom óta ragaszkodom, például a Valentino, nekik nagyon szeretnék kampányt fotózni. De ez még messze van, a szakma kihalásos alapon működik.”

A Monica Bellucciról készült fotósorozat igazán lenyűgözőre sikerült. A színésznő, aki nemrég vállalta fel kapcsolatát Tim Burtonnel, szinte ragyog minden képen. A címlapon Balenciaga ruhát és Cartier ékszert visel az olasz díva. 2023-ban szinte meglepetésként érte a filmvilágot, amikor Monica Bellucci és Tim Burton több mint 10 év barátság után bejelentették, hogy egymásba szerettek és már az eljegyzés is megtörtént. A szerelem azóta is hatalmas kettejük között.

Makó Szilveszter fotósorozata Frederico Fellini világát idézi meg, a Bellucciról készült sorozatból nekünk az abszolút kedvencünk:

Deva Cassel, Monica Belluci lánya, követi az édesanyját. A 19 éves lány pont úgy ragyog, mint az édesanyja. Az anya-lánya páros nemrég egy közös fotót is megosztott, a kép alapján pedig láthatóan szoros kapcsolatot is ápolnak. Deva 2004-ben született Monica akkori férjétől, Vincent Casseltől. A párnak van egy másik közös lánya is, Léonie, aki 2010-ben jött a világra. Míg Léonie kerüli a reflektorfényt, addig Deva akkor került a nyilvánosság elé, amikor modellkedni kezdett. Azóta már szerepelt az olasz Vogue címlapján édesanyja mellett, valamint egy hamarosan induló Netflix-sorozatban, a The Leopardban.

Forrás: Instagram Fotó: Getty Images