Szabó Erika és kisfia meghitt közös fotójától a te szíved is ellágyul

2024. március 19.
Szabó Erika egy rendkívül meghitt közös fotót posztolt a kisfiával, Nolennel. A kép láttán a színésznő követőinek a szíve is ellágyult.
Szabó Erika gyereke

Szabó Erika, akit leginkább a Barátok közt Tildájaként ismerhet az ország, tavaly áprilisban jelentette be, hogy babát vár. A színésznő és orvos férje 2020-ban házasodott össze, és Erika már akkoriban is pedzegette, hogy szeretnének családot alapítani. Szabó Erika többször is posztolt a várandóssága alatt, és jól láthatóan csak úgy sugárzott a boldogságtól. A színésznő kisfia, Nolen tavaly ősszel, pontosabban októberben született meg, a házaspár azóta is élvezi a babázást és boldogabbak, mint valaha! 

Szabó Erika ezúttal egy rendkívül meghitt és intim közös fotót osztott meg kisfiával az Instagram-oldalán. A fekete-fehér képen Erika egy ágyon fekszik és magához öleli a kis Nolent. (A fotót itt tudod megnézni.)

Szabó Erika várandósan a kisfiával, Nolennel

Szabó Erika várandósan a kisfiával, Nolennel

A színésznő nemrég egy interjúban elmesélte, hogy kisfia nagyon kiegyensúlyozott, nyugodt természetű baba, aki „gyakorlatilag mosolyogva kel és fekszik, és akár órát lehetne igazítani hozzá, annyira megvan a kialakult kis napi rutinja”. A kisfiúnak pedig remélhetőleg a közeljövőben kistestvére is születni fog, Szabó Erika ugyanis elárulta, hogy Nolen után egy kislányt is nagyon szeretnének. Mint mondta, lánynévötletük már most bőven akad a férjével. 

„Mindenki azt mondta a pocakom alapján, hogy biztosan kislány lesz, szóval jól betáraztunk lánynevekből. Öt szuper nevet találtunk, úgyhogy Nolen után most már jöhetne egy kislány is!” – mondta a lapnak a színésznő.

Forrás: 24.hu Fotó: Central archív