Szabó Erika megosztotta a babázás néhány pillanatát és láthatóan sugárzik a boldogságtól

2024. március 04.
Szabó Erikának tavaly ősszel született meg kisfia, Nolen. A színésznő csak ritkán osztja meg követőivel a kisfiával közös pillanatait, azonban ezúttal ismét kivételt tett, és láthatóan boldogabb, mint valaha!

Szabó Erika, akit leginkább a Barátok közt Tildájaként ismerhet az ország, még tavaly áprilisban jelentette be, hogy babát vár. A színésznő férjével 2020-ban házasodott össze, és már akkoriban is pedzegette, hogy szeretnének családot alapítani. A színésznő többször is posztolt a várandóssága alatt, és jól láthatóan, csak úgy sugárzott a boldogságtól. Szabó Erika kisfia, Nolen tavaly ősszel, pontosabban októberben született meg, a házaspár pedig láthatóan rendkívül élvezi a babázást és boldogabbak, mint valaha! 

A színésznő ezúttal kisfiával való közös sétájáról posztolt az Instagram-oldalán. Erika éppen a babakocsiban tolja a pár hónapos kisfiát, azonban a képeken még egy szereplő megbújik. Erika ugyanis nemcsak Nolent, hanem a kutyájukat is magával vitte a tavaszi napsütésbe. (A fotót itt tudod megnézni.) 

A színésznő ritkán oszt meg képet kisfiáról, azonban néhány alkalommal kivételt tesz és egy kis betekintést ad követőinek a hétköznapjaikba. Tavaly például egy édes fotón mutatta meg kisfia első találkozását a hóeséssel, karácsonykor pedig láthattuk a meghitt pillanatot, amikor összebújtak a karácsonyfa alatt.