Debreczeni Zita édes fotóval köszöntötte Giannit apák napján

2024. március 20.
Debreczeni Zita egy nagyon szép, bensőséges fotóval emlékezett meg az apák napjáról.
zita_annoni-debreczeni

Debreczeni Zita az olasz apák napján köszöntötte férjét, Gianni Annonit. 

A fotós által megosztott, fekete-fehér képen Gianni Annoni öleli magához kisebbik fiukat, Gregorio Ádámot. Olaszországban március 19-én, azaz az ottani József napon ünneplik az apukákat. Debreczeni Zita a posztban leírta, hogy ezen a napon a hagyományok szerint fánkot kell sütni az apukáknak, de Debreczeni Zita szerint mindenki jobban járt, hogy ő nem fogott bele ebbe a dologba.

A Debreczeni Zita által megosztott hagyomány alapja, hogy a legenda szerint József is fánkot árult Egyiptomban a piacon, hogy eltarthassa valahogyan Máriát és az akkor még gyermek Jézust. 

Debreczeni Zita fotóját nem oszthatjuk meg, így IDE kattintva tudod azt megnézni!

Az olaszországi Gallaratéból származó Gianni és Debreczeni Zita közel 10 éve alkotnak egy párt. Zita saját beszámolója alapján tudjuk, hogy nagyon sokat küzdöttek azért, hogy gyermekük szülessen. Nagyobbik fiuk, Gianfranco Máté 2020-ban született, ami hatalmas boldogság volt a páros számára.

Debreczeni Zita apák napján köszöntötte Giannit

Debreczeni Zita apák napján köszöntötte Giannit

Nem sokkal később, 2022-ben Debreczeni Zita őszintén vallott arról, hogy ismét várandós volt, de sajnos elvetélt, amit érthető módon fel kellett dolgozniuk.

Ilyen megpróbáltatások után érkezett meg végül a családba 2023-ban második fiuk, a kis Gregorio Ádám. A fotós és étteremtulajdonos férje nemrég elmondták, hogy nekik is, mint sok kisgyerekes párnak, sok energiájukba kerül, hogy egymásra is találjanak időt a rohanó hétköznapokban, de igyekszenek tartani magukat a fix randinapokhoz.

Forrás: Instagram    Fotó: Centrál archív, Marie Claire archív