Puskás Petiék családi fotójától teljesen elolvadtunk

2024. március 27.
Puskás Peti egy sportesemény után ölelte magához kisfiát a nagyon kedves családi fotón.
Dallos Bogi és Puskás Peti

Puskás Petiről karrierje kezdete óta tudhatjuk, hogy mindent szívvel-lélekkel csinál, amibe csak belekezd.

Nincs ez másképp a sporttal sem, miért is lenne. Puskás Peti legutóbb a Magyar Színészválogatott egyik meccséről tett ki egy fotót, amelynek egy éve a csapatkapitánya. Ahogy Puskás Peti a posztban is írja, ennyi ideje vette át a kapitányi karszalagot a Szomszédok egykori Vágási Ferijét alakító Nemcsák Károlytól, és azóta is nagyon hálás a lehetőségért. 

De úgy tűnik, hogy a családból nem csak egyedül Puskás Petit érdekli a sport, hiszen a Magyar Színészválogatott egyik meccsére kilátogatott a zenész felesége, Dallos Bogi és vele együtt kisfiuk, Ábel is. A fotón a kipirult Puskás Peti magához öleli a kisbabát, akit – anyukájával együtt – csak profilból látunk, de rögtön lejön, hogy mindannyian boldogan mosolyognak.

A posztban Puskás Peti leírta, hogy a nagy múltú válogatott 1926-ban alakult, és a tagjai között a mai napig meg lehet találni 80 és 21 éves színészt is. Azt is fontos kiemelni, hogy nemcsak férfi színészek, hanem a színésznők is aktívak a szervezetben, akik például komoly futó „szakágat” indítottak.

Dallos Bogi és Puskás Peti első gyermeke, Ábel szeptember elején született meg, és azóta ragyogja be a zenész pár mindennapjait. Peti és Bogi 2019-ben ismerkedtek meg, mikor együtt zsűriztek az X-Faktorban. 2021-ben történt meg az eljegyzés, ami után fél évvel az esküvőt is megtartották. A zenész lagzi egyik különlegessége az volt, hogy csak vega és vegán fogásokat tálaltak fel a násznépnek.

Forrás: Instagram      Fotó: Centrál Archívum