Varga Izabella földöntúli szépségként ragyog legújabb fotóján

2024. április 03.
Varga Izabella szépségét csodásan kiemelik ezek a misztikus színek.
Varga Izabella

Varga Izabella még mindig ellenállhatatlan. 

A Barátok közt egykori Dr. Balogh Nórája egy márka fotózásán vett részt, és sikerült a képekkel egy nagyon különleges hangulatot megidézniük a készítőknek. Varga Izabella a kép kékes-lilás-rózsaszínes színeivel nem is evilági lénynek tűnik. Egy dolog viszont biztos, akár evilági, akár nem, az 50 éves Varga Izabella a mai napig lélegzetelállító.

Mióta 2021-ben véget ért Varga Izabella számára is a Barátok közt, a színésznő sok új területen kipróbálhatta magát. Többek között egyetemre kezdett járni, andragógia szakra és szerepelt a Konyhafőnök VIP-ben is. Azóta úgy tűnik, hogy Varga Izabella sorra kapja a reklámfelkéréseket és sok márka számára dolgozik influenszerként.

A színésznőnek nemcsak az új feladatokra, hanem a rendszeres sportra is jut ideje, mióta véget ért az ország egyik legnépszerűbb sorozatának forgatása.

A magánéletében Lendvai Zoltán mellett találta meg a boldogságot, akivel két közös lányuk született. 2001-ben Anna, és a nővérére szinte megszólalásig hasonlító, 5 évvel fiatalabb Sára. 

Forrás: Instagram      Fotó: Marie Claire archív