Erős Antónia bikinis fotója felforrósítja a napot

2024. április 06.
Erős Antónia éppen Thaiföldön nyaral, és egy forró bikinis fotóval mutatta meg elképesztő alakját.
Erős Antónia

Erős Antónia néhány napja már megérkezett Thaiföldre, ahonnan csodás fényképeket és videókat is megosztott Instagram-oldalán a követőivel. Legutóbbi posztjában a híradós arról írt, hogy lehetősége volt kipróbálni a kajakozást egy mangroveerdőben.

„Kajakoztunk főiskolás korunkban Kaposvár mellett a Deseda-tavon. Nem gondoltam volna, hogy kb. 30 évvel később kipróbálom ezt egy mangroveerdőben is😉 És végre azt is megtudtuk, hogy hogyan nő az ananász” – írta Erős Antónia a posztjában, amelyben több képet is megosztott a kalandról. A fotókon Antónia egy bikiniben pózol, megvillantva elképesztő formáját.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Antónia Erős (@erosantonia) által megosztott bejegyzés

 

Persze valójában semmi meglepő nincs a híradós fitt alakján, hiszen rendszeresen szokott posztolni arról is, mennyire fontos számára a testedzés. Az 53 éves Erős Antónia gyakran oszt meg ötleteket is azzal kapcsolatban, hogyan lehet otthon, akár a társasház lépcsőjét vagy a teremgarázst is fitneszteremnek használni. Az egyik korábbi kisvideójában például Erős Antónia a garázsuk padlóján ült egy jógaszőnyegen, ott mutatta be a hatékony gyakorlatokat. A felvételen megvillantak Antónia kidolgozott hasizmai is, így biztosak lehetünk benne, hogy a műsorvezető nem a levegőbe beszél.

Saját tapasztalatain kívül az egészségvédelem témájához köti a Praxis című magazinműsora is, amelynek évek óta a műsorvezetője. Mint azt a közösségi médiában zajló tevékenységéből is láthatjuk, Erős Antónia minden erejével azon van, hogy átadja a mozgás szeretetét az embereknek, és rávegye őket, hogy törődjenek az egészségükkel.

Fotó: Central Archiv