Újra összeálltak a Ponyvaregény sztárjai – így néznek ki most

2024. április 19.
John Travolta, Uma Thurman és Samuel L. Jackson is megjelent az eseményen, ahol újravetítették 30 éves, ikonikus mozijukat, a Ponyvaregényt.

Örülhetnek Quentin Tarantino kultikus mozijának rajongói – harminc év után újra együtt láthattuk a film sztárjait. A film főszereplői, John Travolta, Samuel L. Jackson, Harvey Kietel és Uma Thurman is megjelentek április 18-án, Los Angelesben, a TCM Classic Film Festival megnyitóeseményén, ahol a Ponyvaregényt is levetítették. Quentin Tarantino leghíresebb filmje 1994-ben, vagyis kerek harminc éve került a mozikba, ez jelentette a jeles esemény apropóját.

A sztárok harminc év után is lelkesen és izgatottan feszítettek egymás oldalán: John Travolta laza farmert és fekete öltönyt viselt, Samuel L. Jackson világos színű kalapban és hosszú, fehér ingben jelent meg, Uma Thurman pedig egy teljesen fekete szettet választott, amit oversize statement-övcsattal dobott fel. John Travolta ugyan az évek során elveszítette Vincent Vega hosszú haját, a filmbeli sima arcára ellenben dús borostát növesztett, és Samuel L. Jackson sem rendelkezik már egykori dús és tömött hajkoronájával, Uma Thurman viszont tényleg szinte alig változott Mia Wallace szerepe óta. Mutatjuk az eseményen készült nosztalgikus hangulatú képeket!

Második osztálytalálkozó Travoltáéknak

Nem ez volt egyébként az első alkalom, hogy a Ponyvaregény sztárjai újra összeálltak, noha korábban nem jött össze a „teljes létszám”. John Travolta, Uma Thurman és Samuel L. Jackson már a 2022-es Oscar-gálán is megjelentek közösen, amikor együtt adták át az egyik díjat. „A Ponyvaregény igazi remekmű, de ezek ketten azt hiszik, csak a táncversenyről szólt” – mondta akkor Samuel L. Jackson kollégáiról.

Forrás: People Fotó: Getty Images