John Travolta lánya meseszép, kiegyensúlyozott nővé cseperedett

2023. október 26.
John Travolta büszke lányos apuka. Lánya, Ella már gyönyörű, felnőtt nő.
John Travolta feleségével és gyermekeivel

Néhai felesége, Kelly Preston 2020-ban bekövetkezett halála óta Travolta egyedülálló apukája a 23 éves Ella Bleu-nak és öccsének. Az apa-lánya duó között a tragikus történések után szoros kötelék alakult ki, gyakran látni őket együtt utazni, táncolni és ünnepelni.

„Megvan a saját személyisége. Kedves, nagylelkű, kiegyensúlyozott, kecses és gyönyörű. Nem tudom, hogyan lett belőle ilyen remek ember, nekem ebben nincs semmi érdemem azon kívül, hogy egyszerűen csak imádom őt” – mondta Travolta 2019-ben egy People-interjúban Elláról. 

Idén, amikor Travolta a néhai feleségével való házassági évfordulójukról emlékezett meg, a következő videót osztotta meg Elláról az Instagramon: 

Ella felnéz világsztár édesapjára, sőt, ő maga is a szórakoztatóiparban bontogatja szárnyait. „Ő a legnagyobb rajongóm, és én vagyok a legnagyobb rajongója” – mondta Ella egyszer egy interjúban. 

Ella Travolta anyukája mellett a bátyját is gyászolja 

Ella Travolta és Preston második gyermekeként született, azonban testvére, Jett 2009 januárjában meghalt, amikor a családjával a Bahamákon nyaraltak. Az akkor 16 éves fiú rohamot kapott a családi nyaraló fürdőkádjában, és beverte a fejét. 

Gyászuk közepette a család meglepő híreket kapott: Preston sokéves próbálkozás után terhes volt a harmadik gyermekükkel. 2010 novemberében született meg babájuk, Benjamin. Benjaminnal azóta is nagyon szoros a kapcsolata Ellának. 

Fotó: Getty Images, Forrás: People