Igazi hercegnőként tündökölt Liptai Claudia lánya, Gesztesi Panka

2024. április 19.
Liptai Claudia a már kész nővé érett lányáról, Gesztesi Pankáról osztott meg egy fotót, amin igazi hercegnőként tündököl. A műsorvezetőről pedig csak úgy sugárzik a büszkeség.
Liptai Claudia

Liptai Claudia ritkán szokott posztolni a vér szerinti, illetve mostohagyerekeiről, ami érthető, hiszen ezzel is próbálja védeni családját a kíváncsi tekintetektől, azonban akadnak olyan alkalmak, amikor kivételt tesz. A műsorvezető nemrég egy édes családi fotót posztolt a mostohalányai születésnapja alkalmából, korábban pedig kisfiát, Marcit köszöntötte a 7. születésnapja alkalmából egy aranyos fotóválogatással. Persze olyanra is akadt már példa, hogy Claudia nőnap alkalmából a csodaszép lányával, Pankával pózolt.

Szinte hihetetlen, hogy a műsorvezető lánya, a 17 éves Gesztesi Panka az elmúlt évek során már kész nővé cseperedett. Ugyan még csak középiskolás, azonban a tanulmányai mellett modellként is dolgozik. A tavalyi évben például egy csodás Daalarna menyasszonyi ruhában láthattuk. Liptai Claudia láthatóan nagyon büszke lányára, így ismét megérinthette, hogy Pankát egy menyasszonyi ruhában láthatta. 

Gesztesi Panka ezúttal nem egy sellő fazonú ruhában jelent meg a bemutatón, hanem egy pánt nélküli, oldalt felvágott esküvői ruhában tündökölt. Mi tagadás, valóban úgy nézett ki, mint egy igazi hercegnő. (A ruháról készült fotót ITT tudod megnézni.) 

Liptai Claudia természetesen nem rejtette véka alá, hogy mennyire büszke kislányára, így a következőt írta a fénykép alá: Panka egy újabb különleges Daalarna bemutatón. Lenyűgöző, a ruhák és a környezet is. Az én barna hercegnőm.”

Liptai Claudiának két gyermeke van, lánya, Panka 2006-ban született, az ő édesapja Gesztesi Károly. A kisfia, Pataki Marcell Ádám 2016-ban jött a világra, akinek az apukája a színésznő jelenlegi férje, Pataki Ádám.

Forrás: Instagram Fotó: rtl.sajtoklub.tv