Liptai Claudia édes családi fotót posztolt mostohalányai születésnapja alkalmából

2024. február 05.
Liptai Claudia ritkán mutatja meg mostohalányait a közösségi médiában, ám most Anna és Gréta születésnapja alkalmából kivételt tett.
Liptai Claudia

„Kicsit megkésve, de annál nagyobb örömmel ünnepeltük meg Anna, Gréta 14. Szülinapját! A képen az látszik, hogy mindenki elszántan mosolyog, csak ehessünk már!” – írta Liptai Claudia a nemrég Instagramon megosztott képe mellé. (A fotót ITT tudod megnézni.) A képen az egész családot megörökítették.

Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám mellett ott sorakoznak a gyerekeik is: a 17 éves Panka és a 7 éves Marci mellett a két szülinapos, Claudia ritkán látott mostohaikrei, Anna és Gréta is feltűnt. A család egy budapesti olasz étteremben ünnepelte meg a mostohalányok nagy napját. 

Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám

Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám

Liptai Claudia nem gyakran szokott posztolni sem a vér szerinti, sem a mostohagyerekeiről – ezzel is védeni próbálja őket a kíváncsi szemektől. Bizonyos alkalmakkor azonban kivételt tesz. A színésznő legutóbb a kisfiát, Marcit köszöntötte 7. születésnapja alkalmából egy szívmelengető fotóválogatással, de arra is volt már példa, hogy Claudia nőnap alkalmából csodaszép nagylányával, Pankával pózolt.

Liptai Claudiának két gyermeke van, lánya, Panka 2006-ban született, az ő édesapja Gesztesi Károly. A kisfia, Pataki Marcell Ádám 2016-ban jött a világra, akinek az apukája a színésznő jelenlegi férje, Pataki Ádám.

A mostohalányok, a 14 éves Anna és Gréta, Pataki Ádám előző házasságából születtek, és láthatóan nagyon harmonikus a kapcsolatuk az édesapjuk új családjával. A hatfős család tavaly ősszel Angliában töltött el együtt néhány napot. Claudiáék a kintlétük alatt ellátogattak a természettudományi múzeumba, megnézték a legfőbb nevezetességeket és színházban is voltak. 

Fotó: rtl.sajtoklub.tv, Central Archiv