Caramel kislánya élete első divatbemutatóján járt

2024. május 03.
Molnár Ferenc Caramel felesége, Szilágyi Sylvi és lányuk, Szofi egy divatbemutatón jártak csajos napjukon.
Szilágyi Sylvi Caramel felesége

Caramel, azaz Molnár Ferenc lánya, a 10 éves Szofi megérett arra, hogy részt vegyen élete első divatbemutatóján. Az énekes felesége, a digitális tartalomkészítőként dolgozó Szilágyi Sylvi a napokban mesélt arról, hogy lányával együtt meglógtak egy lányos programra. 

A bemutatóra Caramel családjának hölgytagjai mindketten a lazán elegáns stílust választották. Sylvi és Szofi is egy-egy oversized blézert vettek fel a programra. Az anyuka a blézerhez egy miniszoknyát és egy pólót, míg Caramel kislánya egy fekete harisnyát és egy mintás ruhát választott a bemutatóra, és mindketten kiengedve hagyták hosszú fekete hajukat.

A képeket lapozgatva a végén láthattok egy közelebbi fotót a csinos anya-lánya párosról.

A Magyar Nemzeti Múzeumban tartott divatbemutató egyik fő témája a fenntarthatóság volt, így Caramel felesége és Szofi nem csak bemutatókat nézhettek meg, hanem kerekasztal-beszélgetéseket is hallgathattak.

Szofit édesanyja vezeti be a divat világába, de a régebbi képek között lapozgatva láthatjuk, hogy a kislány kitartóan gyakorol a zongorán is. Így a jelek szerint az sem lehetetlen, hogy egyszer majd követni fogja Caramelt a zenei pályán.

Caramel és Sylvi 14 éve vannak együtt, kapcsolatuk elején kaptak hideget és meleget is a köztük lévő 11 év korkülönbség miatt. Úgy tűnik, az idő őket igazolta, hiszen boldog házasságban élnek azóta is. A fotókon is látható Szofin kívül a párnak van még egy kisfia is, Miron, aki novemberben ünnepelte első születésnapját.

Forrás: Instagram      Fotó: Centrál archív