Caramel is beszállt a Rúzsa Magdi körüli plágiumbotrányba

2023. április 18.
A sztárvilág sem hagyta szó nélkül a Rúzsa Magdi körüli plágiumbotrányt, amit Horányi Juli énekesnő robbantott ki. Most Caramel reagált.

Nemrégiben mi is megírtuk, hogy plágiumbotrányba keveredett Rúzsa Magdi énekesnő. Horányi Juli videóban beszélt arról, hogy kísérteties hasonlóságot vél felfedezni a Sebzetten című számhoz készült klipje és Rúzsa Magdi frissen megjelent Elmegyek számának klipje között. Magdi azzal védekezett, hogy Magyarországon gyakran megesik, hogy több klipet ugyanott forgatnak és az ő inkább stábja fenyegetőzhetne perrel Juli „cirkusza miatt”.

Alább lehet megnézni Horányi Juli videóját:

@horanyijuli Copy-paste-elték a klipem, nagyon ki vagyok akadva! 🤬 #enekesno #enekesnovagyok #horanyijuli #sebzetten #nekedbeeeeee #nokentazeneiparban #kivagyokakadva #durvasztori ♬ eredeti hang - Horányi Juli

Bár Rúzsa Magdi Facebook-üzenetében tagadta az egyezést (megjegyezve, hogy nem is tudott Horányi új számáról), azóta sokan mások – többek között hírességek – is reagáltak a botrányra. Caramel például Horányi Instagramon megosztott videója alá írt biztató kommentet az énekesnőnek, melyben úgy fogalmaz: „Bakker, ez elég kemény sztori! Viszont én itt megragadom az alkalmat, hogy gratuláljak a klipedhez! Nagyon jó klip! Nagyon szép operatőri munka, gyönyörűen dolgozott a colorist is, menő dreamy atmoszféra! Ritka jó klip egy nagyon jó dalhoz! Érezhető, hogy ez egy inspirált alkotás vizuálisan! Sajnálom a kialakult helyzetet!”

Horányi Juli válaszkommentben köszönte meg az énekes támogatását, hozzátéve, „sokat jelentenek neki” Caramel szavai.  

Itt lehet egyébként megnézni Horányi Juli Sebzetten klipjét:

És itt a Rúzsa Magdi Elmegyek című számához forgatott videót:

Fotó: Marie Claire Archív